Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Ummi’

List of Balik Kampung

Esok insyaAllah kami sekeluarga nak balik ke Terengganu for a week. Kat sini ummi nak buat list as permanent balik kampung list..sebab dah byk kali ummu faatih n fida’ kene buat list yg sama setiap kali balik kampung…so, ummi ingat untuk buat ummi tak buat keje byk2 kali lagi ummi nak buat listla…pastu simpan je dlm blog. senang. bila2 perlu edit dr sini jadi takdelah buat keje 2-3 kali, insyaAllah 🙂

Untuk future references; Excel file yg Ummi buat ni disimpan di D:\Documents\Balik Kampung List 🙂

Advertisements

Read Full Post »