Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Blog Intro’

Assalamu ‘alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh kawan-kawan 🙂

Hi kawan2 🙂 . Kalau nak taula kan (kalau xnak tau pun nak bg tau…hehe 🙂 ), it’s been due too long in my head to  share all my thinking into something which i can share but to put everything properly in words sangatla takes time n membuatkan everything not works as per in my head…jadi last2 tak buat…or dengan kata lain tak berkongsi lah kan…

Pastu as i think through kan, i think i better just write up. Anything which literaturely not sound, ku mintak ampun dr literature people. Everything which shows rojak-rojak languange, sorry kepada org2 yg passionate of languange sbb to have me perfect in languange mcm xkan dpt publish anything sampai tua sedangkan zakat bg setiap ilmu bak kata along harus ditunaikan kerana utk setiap ilmu yg Allah kurniakan, kita akan ditagih pd hari akhirat “Mengapa anda tidak menyampaikan?”. Allah juga mengingatkan kita dlm Al-Quran sumber segala galian yg lagi mahal dr minyak (kene tulis minyak sebab tiap2 hari kerja cari minyak kan…nak jugak…ambikk..) n emas or diamond, dalam surah Al-Imran ayat 79 “Jadilah kamu golongan Rabbani kerana kamu mengajarkan kitab dan mempelajarinya”

Thus to all friends, bear with me and do correct me if I publish wrong things. I’m apologize for all my shortcomings. Twinkle-twinkle reading & twinkle-twinkle sharing 🙂

Advertisements

Read Full Post »